Başkan Büyükakın, “Milletimizin sokakta, caddede, mahallede velhasıl her yerde bize destek olduğunu görmek bizim enerjimize enerji, gücümüzü güç katıyor” diye konuştu.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Üniversite Şube Başkanı Mustafa Eren, Kocaeli Ahlat Derneği Başkanı Ekrem Yıldırım ve Gaziantepliler Dernek Başkanı Hasan Özaygut ile yönetimlerini makamında konuk etti. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin ortak paydasında, birlik ve beraberliği güçlendiren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bu anlayışta olan ve milletimize hizmet eden tüm STK’lara teşekkür ediyorum. Bize emanet edilen Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin sorumluluğunun da farkındayız. Milletimizin emanetini yere düşürmemek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

“KÜLTÜRÜMÜZÜ VE TARİHİMİZİ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ”

Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaşmasında Kocaeli’nin büyük bir payı olacağını dile getiren Başkan Büyükakın, “Kültürümüzü ve tarihimizi, Sivil Toplum Kuruluşları(STK)’lar aracılığıyla gelecek nesillere aktarılmasını çok kıymetli buluyorum. Dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri hâline getirmenin kararlılığıyla hareket eden ülkemiz, kültürel gelişmişlik başta olmak üzere her alanda aşama kaydetmelidir. Bu hedefe Kocaeli’nden güçlü desteği vermek STK’lar başta olmak üzere bizlere de görev yüklemektedir” açıklamasını yaptı.

“BİZİM DERDİMİZ, MİLLETİMİZİN DERDİDİR”

Gelecek neslimizin 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçireceklerinden emin olduğunu da sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Milletimizin daha gelişmiş ve daha kalkınmış bir Türkiye’de yaşaması için gençlerin donanımlı yetişmesi önemli” dedi. Başkan Büyükakın konuşmasının sonunda şu sözlere yer verdi; “Bizim davamız, milletimizin davasıdır. Bizim mücadelemiz, daha yaşanabilir Kocaeli’dir. Bu hedef doğrultusunda milletimizin sokakta, caddede, mahallede velhasıl her yerde bize destek olduğunu görmek bizim enerjimize enerji, gücümüzü güç katıyor.” Birliktelikler yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim