Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., Kurban Bayramı öncesinde yaşanabilecek yoğunluğa karşı bir takım önlemler aldığını duyurmuştu. Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin işletmesini üstlenen UlaşımPark, alınan önlemler neticesinde herhangi bir problem yaşamadan Kurban Bayramı’nı atlattı. Terminalde arife günüyle birlikte toplamda 18 bin 247 yolcu otobüslere binene kadar misafir odaklı hizmet anlayışıyla ağırlandı. Terminalden bayram boyunca 42 bin kişi yararlandı.

YOLCULAR ANLIK OLARAK BİLGİLENDİRİLDİ

Giriş çıkışlarda da yolcuların mağduriyetini önlemek amacı ile sürekli olarak duyurular yapılarak, yolcu bilgilendirmesi sağlandı. Yolcu bilgilendirme ekranlarından da araçların anlık hareket saatleri paylaşıldı.

TEMİZLİK VE GÜVENLİĞE ÖZEL ÖNEM

UlaşımPark, bayram öncesi terminalde yaşanabilecek sıkıntıları en aza indirmek için genel bir toplantı yapmıştı. Toplantının en önemli konularından biri de yaşanan yoğunlukta temizliğin sağlanması olmuştu. Arife günü dâhil 5 gün boyunca UlaşımPark personelleri, terminal içinde düzenli ve sürekli temizlik çalışmaları yaptı ve hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Yoğunlukta herhangi bir problem yaşanmaması için toplamda 69 kamera ile didik didik izlenen terminalde herhangi bir güvenlik sorunu da olmadı.

8 BİN OTOBÜS GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPTI

Yaşanılabilecek yoğunluk nedeni ile önlemini önceden alan Büyükşehir Belediyesi, otobüslerin giriş çıkışlarında da problem yaşanmaması için yoğun tempoyla çalıştı. Bayram süresince 8 bin otobüsün giriş-çıkış yaptığı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde herhangi bir problem yaşanmadı.

Editör: TE Bilisim