Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenine katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sürekli kendinizi yenileyin, yetiştirin. Bu size hayatınızda başarıyı da getirecektir” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke Meslek Yüksek Okulu’nun Umuttepe Kampüsü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Törende ayrıca; Hereke MYO Müdürü Prof. Dr. Elif Öğüt, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İşletmeler Müdürü Doç. Dr. Öznur Gökkaya, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrenciler adına mezuniyet konuşmasını gerçekleştiren Seda Al duygularını aktaran bir konuşma yaptı.

“ÖNEMLİ OLAN MESLEĞİN İÇİNİ DOLDURMAK”

Hereke Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Elif Öğüt’ün ardından kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Başkan Söğüt, “Üniversiteler bir insanın mesleğinin adını belirler. Önemli olan o mesleğin içini doldurmak, fark ortaya çıkarır hale gelmektir. Bu anlamda sürekli kendinizi yetiştirecek ve yenileyeceksiniz.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ

Ülkemiz büyük ve güçlü bir ülkedir. Bu ülkenin geleceği de çok daha büyük ve güçlü olacaktır. Sizlere düşen geleceğe katkı vermek, güç vermek, omuz vermektir.  Bu duygularla hayatınız boyunca başarılı olmanızı diliyorum” dedi. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından 8 ayrı bölümden mezun olan 300 öğrenciye mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim