Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçları için seferber oldu. Körfez Belediyesi’nin 0262 500 00 50 Çağrı Merkezi’ni arayan risk grubundaki vatandaşların talepleri alınarak ekiplere haber veriliyor. Ekipler vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçları noktasında çözüm üretiyor.

BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERİYORLAR

Çalışmaların gayretle devam ettiğini Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak koronavirüsle mücadelede ilk günden itibaren gerekli önlemleri aldık. Zabıta Müdürlüğü bünyemizde kurduğumuz ekipler de 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına ilk günden bu yana büyük özveri gösteriyor.

DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Vatandaşlarımızın konuya hâkimiyetleri ve yakın ilgileri de bizleri sevindiriyor. İlk günden bu yana söylediğimiz gibi; evlerimizde kalarak, sosyal mesafe ve hijyen başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı’mızın belirlediği kurallara dikkat ederek dayanışma içerisinde morallerimizi güçlü tutarak bu süreçten en az hasarla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim