Körfez Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi. Koro şefi Aysel Demircan yönetiminde konserde, koro üyeleri dilden düşmeyen şarkılarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Hem Türk Sanat Müziği hem de Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerine, vatandaşlar da alkışlarıyla eşlik etti.

VATANDAŞLAR DA EŞLİK ETTİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt’ün de katıldığı konsere; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Koro şefi Aysel Demircan yönetiminde konserde, koro üyeleri dilden düşmeyen şarkılarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. İzleyiciler de koro üyelerine eşlik ederek, şarkıları hep bir ağızdan söyledi. İlginin oldukça yoğun olduğu konser sonunda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve protokol üyeleri, günün anısına koro üyelerine çiçek takdim etti.