Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bir gününü Esentepe Mahallesi’ne ayırdı. Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz, birim müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte mahalleyi gezen Başkan Söğüt’e, Esentepe Mahalle Muhtarı Muhlis Soydaş da eşlik etti. Muhtar Muhlis Soydaş ile birlikte park alanları, mahallenin sorunlu bölgeleri ve yeni proje üretilebilecek olan bölgelerde incelemelerde bulunuldu.

VATANDAŞLARLA TEK TEK KONUŞTU

İlk olarak Karayolları bölgesinde bulunan alanlarda incelemelerde bulunan Başkan Söğüt’e Muhtar Muhlis Soydaş da mahallelinin taleplerini aktardı. Başkan Söğüt konuyla yakından ilgileneceklerini belirtti. Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra bölgedeki parklarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında vatandaşların da taleplerini alan Başkan Söğüt, gerekli müdürlüklere tek tek not aldırarak kısa sürede yerine getirileceğini belirtti.

YOL HARİTAMIZI BİRLİKTE ÇİZECEĞİZ

“Sorun varsa yerinde görmek ve ona göre çözüm üretmek bizlerin bu dönemki önceliğimiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sorunları yerinde görerek, daha hızlı bir çözüm planı oluşturacağız. Hem yapacaklarımızı yerinde planlayacağız hem de eksikliklerimizi vatandaşlarımızdan dinleyerek yol haritamızı çizeceğiz” dedi. Ayrıca bölgede proje yapımı için müsait olan alanlarda da incelemelerde bulunularak, vatandaşların talepleri doğrultusunda bu bölgelerde proje üretilmesi için çalışma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim