Dünya özellikle son çeyrek yüzyılda, binlerce yıldır almadığı kadar yol aldı. Bilim ve teknolojideki hızlı gelişmeler insanlığa çoğunu ilk kez deneyimlediği olanakları sunmaya devam ediyor. Ancak elbette bu hızın bazı yan etkileri de oluyor. Artık çoğu kişi, özellikle büyük kentlerde yaşayanlar, saatlerin nasıl geçtiğini bile anlayamadan günü tamamlıyor. Tüm bu koşturmaca içinde kendine zaman ayıramamaktan yakınanların bir kısmı pandemi sürecini “bir içe dönüş” süreci olarak değerlendirdiğinden bahsediyor. Sosyal medya paylaşımlarında ve basında yer alan yazıların bir kısmında da bu içe dönüşün işaretlerine rastlamak mümkün. İşte tam da kendimize ve yaşama bakış açımızı yeniden sorguladığımız pandemi sürecinde yayımlanan “Şaman, Asuman Büyüksoy’un yıllar içinde yaşadığı içsel serüvenine bizleri de ortak eden, kadim bilgeliğin ışığında parlayan bir rehber kitap olarak dikkat çekiyor.

Özellikle şifa ve enerji konularında yıllardır yaptığı araştırmalar ve deneyimleriyle kendi metodunu oluşturan Asuman BüyüksoyTara Kitap tarafından yayımlanan “Şaman”da, şamanlık yolculuğunu, en başından başlayarak tüm zorlukları ve mucizeleriyle okuyucuyla paylaşıyor. Bu samimi anlatıda hem bir şamanın kendi yoluna tanıklık ediyor, Peru’dan Mekke’ye oradan dünyanın çakra merkezlerine uzanıyor hem de vorteks alanlarından ley hatlarına kadar pek çok kadim bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Asuman Büyüksoy okuyucuya, kendi olma yolunda erk hayvanları, frekanslar, enerji bedenleri ve tıkanmış çakralar için rehberlik ederek bir şamanın neler yapabileceğini gösteriyor. Tekâmül yolculuğunda olan, kendisiyle yüzleşip maddi ihtiyaçlardan sağlığa kadar her şeyi kendi kontrol sistemi altına alarak “Yüce Güç”le tanışmak isteyenler için “Şaman” bir başucu kitabı olacak.

Kitap Adı: Şaman

Yazar: Asuman Büyüksoy

Yayınevi: Tara Kitap

Sayfa Sayısı: 168

Ebat: 13 x 21

İlk Baskı Yılı: 2020

Editör: TE Bilisim