Geçtiğimiz aylarda kurulan ve büyük ilgi gören Sarıkamış Platformu Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti.

Saat 11. 30’da Recep Ergül başkanlığındaki Hakan Gedik, Yüksel Ercan, Köksal Yüzbaşıoğulları, Oktay Yavlal, Özlem Yılmaz Ünlüer, Olcay Karabağ ve Vahip Angur’dan oluşan heyetle Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret eden Sarıkamış Platformu çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

PLATFORMDAN BAŞKAN BIYIK’A DAVET

Sarıkamış Platformu tarafından yapılacak etkinlikleri anlatan Recep Ergül “Darıca’da çok sayıda hemşerimiz yaşıyor, bu bakımdan Darıca bizim için çok önemli, Darıca’nın son derece güzel bir kültür merkezi var, Burada yapacağımız etkinliklerde belediye olarak desteklerinizi bekliyoruz” diyerek Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a programlar ile ilgili bir dosya sundu.

BIYIK’TAN ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR

Sarıkamış Platformunun ziyaretinden son derece memnun kaldığını söyleyen Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık “ Platformun çalışmalarını takdir ediyorum, Sarıkamış’ın daha geniş kitlelere tanıtılması adına yapacağınız her çalışmaya bizde elimizden geldiği ölçüde destek vereceğiz, Sizleri aramızda görmekten son derece mutluyuz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim