İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu'da, şubat ayı boyunca Sevgililer Günü'ne özel filmler "Menüde Aşk Var" klasöründe yayınlanıyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Tivibu, farklı türlerdeki yapımları şubat ayında da izleyicilerle buluşturuyor. Dramdan aksiyon ve animasyona uzanan zengin içeriklerin yanı sıra Sevgililer Günü’ne özel romantik filmler, 10 Şubat ile 10 Mart arasında Seç İzle/Vitrin/Menüde Aşk Var klasöründe yayınlanacak.

- Sevgiler Günü’ne özel yapımlar

Seç İzle/Vitrin/Menüde Aşk Var klasöründe, birçok romantik film sıralanıyor. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu "Unutursam Fısılda"da, Hatice, aşkının ve müzik tutkusunun peşinden giderek görkemli bir hayata adım atıyor. Aynı isimli romanından uyarlanan "Senden Önce Ben"de, yaşamını tekerlekli sandalyeye bağlı sürdüren genç bir adam ile bakıcısının aşkı konu ediliyor. "Bir Yıldız Doğuyor"da, yetenekli müzisyenler Jackson Maine ile Ally’nin zorlu kariyer basamaklarında yaşadıkları aşk öyküsü konu ediliyor. Klasörde ayrıca "İkimizin Yerine", "İngiliz Hasta" ve "Selvi Boylum Al Yazmalım" gibi unutulmaz yapımlar yayınlanıyor.

- En yeniler Kırmızı Halı’da

Kırmızı Halı klasöründe, beyazperdeden hemen sonra yayınlanan filmler yer alıyor. 16 Şubat’ta platformda yayınlanacak "Batman: Ejderhanın Ruhu"nda, Bruce Wayne, 1970’lerde dövüş sanatları eğitimi alırken geçmişten gelen bir tehditle yüzleşiyor. 25 Şubat’ta platformda olacak "Başlat: Ready Player One"da sanal dünyada destansı bir savaş yaşanırken, "Mad Max: Fury Road"da post apokaliptik bir gelecekte hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Ayrıca "Kod Adı: U.N.C.L.E." ve "Ölümcül Dövüş Efsanesi: Akrebin İntikamı" da izleyiciyle buluşan yapımlar arasında bulunuyor.

Tivibu’nun Seç İzle klasöründe farklı türlerde birçok yapım yayınlanıyor. "Suicide Squad: Gerçek Kötüler"de, DC evreninin kötüleri, dünyayı bekleyen tehlikeye karşı birlik oluyor. 21 Şubat’ta platforma yüklenen iki filmden biri olan "Ormanın Ritmi"nde, evini özleyen bir uzaylı, Afrika ormanlarında yeni arkadaşlarıyla zorlu bir maceraya başlıyor. Aynı tarihte yayına giren "Kaçış Planı 3"te ise güvenlik uzmanı Ray Breslin ve ekibi zorlu bir kurtarma operasyonuna girişiyor. Klasörde, 20 Şubat’ta "Acayip Güzelim" ile "Deli ve Dahi", 27 Şubat’ta ise "Lego Filmi 2" yayınlanacak.

9 Şubat’ta Sinema TV’de ekranlara "Anaokulu Öğretmeni" gelecek. 27 Şubat’ta "LEGO Filmi 2" eknana gelecek. "Kahraman Tavuk Uzayda" 28 Şubat’ta Sinema Aile kanalında yer alacak. "Acayip Güzelim", 20 Şubat’ta Sinema Komedi’de. yayınlanacak.

Kaynak: aa