CNN Türk canlı yayınında yayınlanan Gece Görüşü programında Zafer Şahin ile Razi Canikligil arasında tartışma çıktı.

CNN Türk ekranlarında Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü'nde Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin ve Hürriyet ABD muhabiri Razi Canikligil arasında yaşanan kavga geceye damga vurdu.

Zafer Şahin konuşmasında "ben Razi Bey ile polemiğe girmek istemiyorum ama Razi Bey sürekli beni dahil etmeye çalışıyor. Herkes bana diyor ki 'Razi Bey Amerika'yı hiç bilmiyor. Hem madem Razi Bey'in Trump ile arası iyi neden bir kere bile röportaj yapmamış?' ben size bunları söylüyor muyum?" dedi.

Zafer Şahin, "Twitter'ın Trump'ı blocklaması çok önemlidir. Twitter FETÖ hesaplarının cumhurbaşkanının İzmir'e gidişini altına müzik yerleştirip verdiler, yalan olduğu ortaya çıktı ve Twitter bir şey yapmadı. Bunun gibi onlarca örnek verebilirim, hiçbir şeye etkisi olmayan Twitter'ın ABD seçimlerine müdahale ettiğini Amerikan Başkanı söylemişken dikkate almalısınız" dedi.

Razi Canikligil konuşmaya başladığında tekrar araya giren Zafer Savaş, Canikligil'in sert tepkisiyle karşılaştı.  Razi Canikligil, "Siz öyle dar zihniyetlisiniz ki yurtdışında yaşayan milyonlarca insanı zan altında bırakıyorsunuz. Sen aptal bir adamın tekisin, sen aptal şapşal adamın tekisin. Sana yazıklar olsun, milyonlarca insanı zan altında bıraktın." dedi. 

Savaş'ın susmaması üzerine öfkesi daha da artan Canikligil "Sen cahil, aptal bir gazetecisin. Kariyeri olmayan şapşal bir adamın tekisin. Yurtdışında yaşayan milyonlarca Türk'ü zan altında bıraktın, geri zekalı." dedi.

Hande Fırat'ın araya girmeye çalışması üzerine "Ben bu programın seviyesini yükseltmeye geldim sen bana Amerikan bayrağına yemin ettin diyorsun, terbiyesize bak." dedi.

Tartışmanın uzaması ile birlikte, "benim için bu program bitmiştir ben böyle bir seviyesizliğe girmem" diyen Canikligil, yayını terk etti.

Canikligil, yayını terk ettikten sonra Twitter hesabından "Hepinizden özür diledim, günlerdir zor dayandım. Buraya kadarmış" açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim