İYİ Partinin başarılı Gebze belediye meclis üyesi Birol Elüstü’nün kalbi yoğun çalışma temposuna dayanamayınca doktorlar müdahale etti.

DURUMU İYİ

Dün gece yarısı kalbi sıkışan İYİ Parti Gebze belediye meclis üyesi Birol Elüstü acil olarak Gebze Merkez Prime hastanesine kaldırıldı, burada kalbinin teklediği anlaşılan Elüstü’ne gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra dinlenme odasına alındı.

KARDİYOLOJİ UZMANLARI KONTROL EDECEK

Geceyi Merkez Prime hastanesinde geçiren Birol Elüstü’nün kalp atışlarının normale döndüğü ve şu saatlerde Kardiyoloji uzmanları tarafından yapılacak kontrol sonrası taburcu edilebileceği gelen haberler arasında.

Sağlığı ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Gebze Belediye meclis üyesi Birol Elüstü “Tempo her alanda çok yoğun, bizde sorumlu bir siyasetçi olarak seçmenlerimizden gelen taleplere çare bulmak adına gece gündüz demeden koştururken biraz yorulmuşuz, en kısa zamanda yeniden saha da olacağız, Bu vesile ile başta Genel başkanımız Meral Akşener ve tüm şehit annelerimiz olmakk üzere 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim