Merkez Sağlık Grubu olarak Merkez Prime Hastanesi Covıd-19 tedbirleri kapsamında daha sağlıklı ve güvenilir hizmet vermek adına Covıd-19 testini özel olarak hazırlanan sağlık çadırında gerçekleştirmeye başladı.

Hastane yetkilileri, virüse yakalanma korkusunun pek çok insanı hastanelere gitmekten alıkoyduğunu ancak birçok hastalıkta erken teşhis ve tedavinin hayat kurtardığını belirterek, “Koronavirüs dışında pek çok ciddi hastalık bulunmaktadır. Yapımını gerçekleştirdiğimiz özel sağlık çadırı sayesinde rutin kontrollere gelen hastalar ile Covıd-19 testi yaptırmak isteyen kişilerin teması sıfıra indirildi.

Hastanemize başvuran ve tedavileri devam eden hastaların bu süreçten etkilenmemeleri ve güvenli şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanmaları adına tüm önlemler üst seviyede tutulmaktadır. Merkez Prime Hastanesi, sağlık tecrübesiyle koronavirüs süresince tüm misafirlerinin ve bu vesileyle toplum sağlığının korunması adına tedbirlerini sürdürmeye devam edecektir” şeklinde açıklamada bulundular.