01 Mayıs tarihinde Koronavirüse yakalanan Kocaeli büyükşehir Belediyesi Zabıta Komiseri Rasim Şenoğlu ( 43 ) Virüse karşı verdiği mücadele ile salgına yakalananlara adeta umut oldu.

MÜCADELCİ YAPISI İLE HERKESE UMUT OLDU

01 Mayısta Koronavirüse yakalan Rasim Şenoğlu Kocaeli, Derince Araştırma Hastanesinde Göğüs servisinde 6 gün tedavi gördükten sonra yoğun bakım servisine alınmıştı.

TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

Yoğun bakım servisinde 12 gün süre ile tedavisi devam eden Şenoğlu, tekrar göğüs Servisine alınarak tedavisine burada devam edilmeye başlandı.

Moral ve motivasyonu güçlü mücadeleci ruhu ile 2 gün önce tekrar test yaptıran Rasim Şenoğlu’nun sonucu NEGATİF çıktı.

TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Koronavirüs süreci ile ilgili olarak konuşan Rasim Şenoğlu “"Allah'ın yardımı ve hekimlerimizin olağanüstü gayretleri ile sağlığıma her gün adım adım kavuşuyorum, sevenlerinin duası ile sonuç NEGATİF çıktı, Eğer olağanüstü bir olumsuzluk meydana gelmezse bu hafta sonu taburcu olmayı bekliyorum, Bu zor süreçte benden ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

23 GÜNDÜR HASTANEDE

01 Mayıs tarihinden itibaren 23 gündür hastanede olan Rasim Şenoğlu’nun virüse karşı verdiği olağanüstü mücadele herkes tarafından takdir ile karşılanıyor.

Editör: TE Bilisim