haberi: Türk futbolunun en sevilen isimlerinin başında gelen  ikinci kez koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan Yılmaz Vural özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Vural'ın entübe edildiği belirtiliyor. Vural, daha önce dehaziran ayında koronavirüse yakalanmış, yaklaşık 1 ayda koronavirüsü yenmişti.

Giriş Tarihi: 27.11.2020  13:35Son Güncelleme: 27.11.2020  13:42ABONE OL 

İkinci kez koronavirüse yakalanan 67 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı. Edinilen bilgiye gre; Yılmaz Vural'ın testinin pozitif çıkmasının ardından durumu kritikleşti.

Vural, koronavirüs tedavisi kapsamında özel bir hastaneye kaldırılarak entübe edildi.

Vural'ın tedavisi yoğun bakımda sürerken, sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

FENERBAHÇE'DEN 'GEÇMİŞ OLSUN' PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, deneyimli teknik adama şifa dileğinde bulunuldu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural.

BİR AÇIKLAMA DA GALATASARAY'DAN

Galatasaray Spor Kulübü de deneyimli teknik adamın yoğun bakıma kaldırılmasının ardından bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan teknik direktör Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

TRABZONSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Yılmaz Vural'a geçmiş olsun mesajı yayınlayan kulüpler arasında Trabzonspor da yer aldı. Trabzonspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

Editör: TE Bilisim