Bir internet haber sitesinde geçtiğimiz günlerde yayınlanan röportajında AKParti İzmit Eski İlçe Başkanı ve aynı partinin İzmit belediye başkanlığı aday adayı Hasan Ayaz’ın sözlerine DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı’dan cevap geldi. Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı şunları ifade etti; “AKParti İzmit Eski İlçe Başkanı ve aynı partinin İzmit belediye başkanlığı aday adayı Hasan Ayaz tarafından partimizin kurucularından ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üye’miz Sayın Nihat Ergün hakkındaki söylemleri, kendisinin Nihat Ergün'ü hiç tanımadığını ortaya koymaktadır. Bu durum ne yazık ki kentteki siyasi hayat açısından da ciddi bir handikaptır.

DEVA GELECEĞE YÖN VERİYOR
Oysa Sayın Nihat Ergün ülkemizde teşkilatlanma konusunda defalarca başarılı işlere imza atmış, bir çok kişinin siyasete girmesine öncülük etmiş deneyimli bir siyaset insanıdır. Partimizin genel siyasi politikaları çerçevesinde siyaset anlayışımız eskiyi tekrarlayan değil; üreten ve geleceğe yön veren bir siyaset olacaktır. 
Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde Sayın Nihat Ergün'ün partimizin teşkilât başkanlığındaki görevine ara vermesinin arkasında Hasan Ayaz'ın hayalindeki siyasi düşüncelerinin aksine, değişen ve gelişen siyasette Genel Merkez parti politikalarımızı belirleyici daha üst bir konumda Genel Merkez yöneticisi olarak bizlere yön ve yol göstermektedir, gençleri yetiştirmektedir. Sayın Hasan Ayaz’ın bildikleri ve bilemediklerinin tarih olduğunu kendisine hatırlatırız.

NEDEN ADAY GÖSTERİLMEDİ ARAŞTIRSIN
Kaldı ki Sayın Hasan Ayaz, partimizin iç içleri yerine aday adayı olduğu yerlere partisi tarafından neden aday gösterilmediğinin ve bugün siyasi bir aktör olamamasının arkasında yatan gerçekleri araştırması belki de politik anlamda kendisine daha faydalı olacaktır” şeklinde sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim