İYİ Parti’de olağan kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Delege seçimlerini geçtiğimiz haftalarda tamamlayan İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatının 2. Olağan Kongresini 16 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Gebze Ramada Encore Otel’ kongre salonunda gerçekleştirecek.

Gerçekleştirilecek olan olağan kongre öncesi İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, “Partimizin başlayan olağan kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Kongre sürecimiz kapsamında üye listelerimiz askıya çıkarmıştık. Üye listelerimizin askıda durma süresinin ardından delege seçimlerimizi tamamladık. İlçe binasında yaptığımız ve son derece demokratik, şeffaf ve katılımcı bir şekilde yaptığımız delege seçimlerimizde üyelerimiz 400 mahalle delegemizi seçti.

BÜTÜN SİYASİ PARTİLERE DAVET

Mahalle delege seçimlerimizin ardından itiraz süreci tamamlanmasının ardından il başkanımız başta olmak üzere ilçe yöneticilerimiz ve partimizin ileri gelenleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ikinci olağan ilçe kongremizi 16 Şubat Pazar günü gerçekleştirme kararı aldık. Demokrasi şöleni havasında geçecek olan ilçe kongremize başta tüm delegelerimizi, partililerimizi ve tüm vatandaşlarımızı sizlerin aracılığıyla davet ediyorum. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatının  2. Olağan Kongresinin şimdiden başta Gebze’mize, Kocaeli’ne ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim