Gelecek Partisi Kocaeli İl başkanı Ömer Faruk Başaran tarafından Gebze İlçe başkanlığına ataması yapılan İşadamı Müslüm Osmanoğlu’na tebrik telefonları ve mesajları yağıyor, Gelen tebrik telefonlarından son derece mutlu olduğunu söyleyen Osmanoğlu “Millet olarak mücadele ettiğimiz Koronavirüs salgını yüzünden Gebze ilçe başkanlığına atanmam dolayısı ile ziyarete gelmek isteyen yüzlerce dost ve arkadaşıma çok teşekkür ediyoruz, Ancak tedbirler dolayısı ile şu aşamada yüz yüze gelmememiz daha uygun olacak, Beni tüm iletişim kanallarından arayan dostlarıma minnettarım” diye konuştu.

BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM

Osmanoğlu, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. En kısa sürede yönetim kurulumu oluşturup onaya sunacağım. İlçe binası olarak daha önce İyi Partinin faaliyet gösterdiği Sultan Orhan Mahallesindeki binayı tuttum. En kısa sürede hizmete alacağız ” dedi.

MÜSLÜM OSMANOĞLU KİMDİR.?

1978 Erzurum Şenkaya doğumlu olan Osmanoğlu bir çok amatör spor kulübü ve derneklerde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan Osmanoğlu evli ve üç çocuk babası.

Editör: TE Bilisim