Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig mücadelelerine devam eden şehrimiz takımları Belediye Derincespor, Darıca Gençlerbirliği, Gölcükspor ve Kocaelispor 13.Hafta karşılaşmalarını Cumartesi ve Pazar günleri oynayacaklar.

Cumartesi günü saat 13:00’da Belediye Derincespor boş geçtiği 12.hafta maçını oynayacak. Dış sahada Ofspor ile karışılacak olan temsilcimiz 13.hafta maçında ise Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. ile evinde oynayacak. Darıca Gençlerbirliği ise 13.hafta maçında Diyarbekirspor A.Ş. ile Pazar günü saat 13:30 oynayacak. Maça Darıca Gençlerbirliği ev sahipliği yapacak.  Pazar gününün diğer bir maçında Gölcükspor Yozgatspor 1959 FK ile karşılaşacak. Maçın başlama saati 13:30 olarak açıklandı. Pazar günü saat 13:30’da şehrin Yeşil-Siyah’lı ekibi Kocaelispor dış sahada Kemerspor 2003 ile karşılaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarında mücadele eden ve ligin 2.grubunda yer alan Kocaelispor 25 puanla ligin zirvesinde yer alırken bu grupta yer alan diğer takımımız Belediye Derincespor ise 15 puanla 9.sırada yer alıyor. Belediye Derincespor’un bir maçı eksik eksik olmasından dolayı 12.hafta maçını oynayacak.  Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarından 3.grupta mücadele eden takımlarımızdan Darıca Gençlerbirliği A.Ş. topladığı 23 puanla 4.sırada yer alırken, Gölcükspor ise 15 puanla 12.sırada yer alıyor.  

Editör: TE Bilisim