Altay İhtisas Spor kulübünün Pazar gün yapılan Olağan Genel kurulunda yapılan oylama sonucu Zeki Gündüz Kulüp başkanlığına seçildi.

GENİŞ KATILIM

Altay İhtisas Spor Kulüp binasında yapılan Genel Kurula KEDFE Başkanı Tekin Dursun, AK Parti Darıca Meclis Üyesi Hüsamettin Ergül, Yüksel Ercan Medya Gurup başkanı Yüksel Ercan, Kulübün bir önceki başkanı İsmail Altay başta olmak üzere çok sayıda STK başkanı ve İsmail Altay’ın öğrencileri katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI YÜKSEL ERCAN YAPTI

İsmail Altay’ın yaptığı açılış konuşması sonucu Üyelerin oyları sonucu Divan başkanlığına Yüksel Ercan Divan katipliklerine ise Aslı Demirtaş ve Sevim Kirci’nin seçildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimzi için saygı duruşu yapılması ve İstiklal marşının okunmasından, Yönetim Kurulu ve Denetim kurulunun okunup oylanmasından sonra geçilen seçimde Kulüp başkanlığına Zeki Gündüz seçilirken kurullar ise şu şekilde oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

Zeki Gündüz

Ekrem Korkmaz

Erdal İlgün

Zerrin Kuluğlu

Fatma Ekşi

Serdar Suci

Güven Altay

YÖNETİM KURULU YEDEK

Ahmet Kalkan

Yücel Bayan

Muharrem Öztürk

Sedat Kaya

Mustafa Altay

Mustafa Tuncel

Aslı Demirtaş

DENETLEME KURULU ASİL

Lokman Bulut

Murat Kanlı

Savaş Daştan

DENETLEME KURULU YEDEK

Erkan Çiftçi

Özer Turhan

Bahattin Çınar Eser

GÜZDÜZ: LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Kongre sonunda Başkanlığa seçilen Zeki Gündüz “Uzun yıllardır yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığımı Kulübümüzde başkanlığa seçilmek çok güzel biz duygu, Hocamız İsmail Altay ile birlikte bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada sporcu yetiştirmek adına daha fazla gayret göstereceğiz, Beni başkanlığa layık gören arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Zeki Gündüz Başkanlığında yeni yönetim kurlunun önümüzdeki günlerde toplanarak görev bölümü yapacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim