ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig 33. haftasında sahasında Bursaspor'a 5-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik sorumlusu Yasin Söğüt, "Üzgünüz, mağlubiyetten dolayı taraftarlarımızdan özür diliyoruz." dedi.

Söğüt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakanın ilk yarısına iyi başladıklarını ve tempolu oynadıklarını söyledi.

İlk yarıda birçok pozisyon ürettiklerini belirten Söğüt, şöyle konuştu:

"Girdiğimiz pozisyonları gole çevirebilseydik, maçın sonundaki skor bizim lehimize olabilirdi. İİkinci yarı tam tersi bir oyun oldu. Biz kötü oynamaya başlarken rakip iyi oymaya başladı. Arka arkaya yediğimiz erken goller bizi oyundan düşürdü. Sezon başlından beri yaşadığımız bir sıkıntı oldu erken yediğimiz goller. Ligin ikinci yarısında daha çok yaşadık. Bizi hep zor duruma soktu ve maçtan kopardı. Bugün de bunu yaşadık. Üzgünüz, mağlubiyetten dolayı taraftarlarımızdan özür diliyoruz."


- Fazlı Tan'ın açıklamaları


Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, Türk futbolunun iki önemli kulübünün karşılaştığının altını çizdi.

İki takımın da ligde hedefsiz olduğunu anlatan Tan, şu ifadeleri kullandı:

"Eskişehirspor maçı iyi başladı ve 1-0 öne geçtiler. Biz golü buluncaya kadar rakip pozisyonlar buldu. Beraberliği yakalayıp, oyunu dengeledik. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. 50. dakikaya kadar 2 gol atıp, skoru 3-1'e getirdik. Böylece rakibin direncini kırdık. Maçı 5-1 kazandık. Bazı genç oyuncularımız da ilk kez forma giydi. 5-1'lik skordan ve genç oyuncuların forma fırsatı bulmasından dolayı mutluyuz."

Kaynak: aa