Gebzespor’da genel kurul gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olan iş adamı Hüseyin Deniz Gebzespor’un genel başkanı olurken “İşimiz çok, bombaları patlatalım, vura vura şampiyon olalım” dedi.

DENİZ’E TAM DESTEK

Gebzespor Genel kurulu gerçekleştirildi. Eski başkanlar İlker Çakır, Yusuf Öztürk ve Ali Rıza Demirçeviren gibi isimlerin de katıldığı genel kurula taraftarlar büyük ilgi gösterdiler. Genel kurulda tek aday olan iş adamı Hüseyin Deniz Gebzespor’un yeni başkanı olurken büyük destek alarak başkanlığa seçilmenin heyecanını yaşadı. Başarılı iş adamı Gebzespor’un kendisi adına bir sevda olduğunu kaydetti.

ÇOK İDDİALIYIZ

Gebzespor Başkanlığına seçilen Hüseyin Deniz, “İşimiz çok heyecanımız çok. Gebzespor bir sevda. Gebzespor’a her şey feda olsun. İddiamız var. İddialı arkadaşlarımız var. Ben de çok iddialıyım. Bombaları patlatıp vura vura şampiyon olacağız. Gebzespor’a destek olan herkese teşekkür ederim. İnşallah güzel şeyler olacak, Gebzespor hak ettiği yerlere el birliğiyle gelecek. Tüm herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

GEBZESPOR YÖNETİM KURULU

1-Hüseyin Deniz (Başkan)

2- Savaş Velioğlu

3- Yaşar Kumantaş

4- Seyfettin Kırmızıyüz

5- Ahmet Akyüz

6- Osman Hacıosmanoğlu

7- Halil Yıldırım

8- Hüseyin Mutlu

9- Burhan Beşiroğlu

10- Erol Çavuşoğlu

11- Kenan Kapucu

12- Muzaffer Altuntaş

13- Avni Genç

14- Gültekin Duman

15- Abdullah Tarakçı

16- Yusuf Turhan

17- Nedim Hakan Malkoç

18- Selahattin Türkmen

19- Erdal Ayaydın

20- Yasin Yıldırım

21-Eşref Yılmaz Kaya

22-Bahadır Genç

23-Oğuz Öktem

24- Adnan Akosman

Editör: TE Bilisim