Kulübün sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan kaptan Kaan Akar sezonun geride kalan kısmı hakkında durum değerlendirmesi yaptı.


GEBZESPOR FORMASININ AĞIRLIĞININ FARKINDAYIZ

Taraftarlarımızın da bildiği üzere sezonun ilk devresinde yaşadığımız sorunlardan dolayı puan durumunda istediğimiz yerde değiliz. Yeni yonetimimiz ile birlikte çok güzel adımlar atıldı ve birçok sorunumuz halledildi. Ligin geri kalan maçlarında oyuncu grubu olarak Gebzespor formasının ağırlığının gerektirdiği gibi daha konsantre bir şekilde mücadele edip ligi en iyi yerlerde bitirmeye çalışacağız.

Sezonun ikinci yarısına tatsız bir başlangıç yaptık ama bunu telafi edip olumlu yönde istikrar yakalayabiliriz. Takımda moraller oldukça iyi ve arkadaşlık oldukça üst düzeyde. Yeni katılan arkadaşlarımızın da takıma güç katacağından şüphemiz yok. Birlikte daha iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Yeni yönetimin kattığı heyecan taraftarında yüzünden okunuyor. Bizler de alacağımız güzel sonuçlar ile bu heyecanı perçinlemek istiyoruz. Şimdi önümüzde Buca deplasmanı var, Allah'ın izniyle bu maçı kazanıp içerideki Küçükyalı Yelkenspor maçında taraftarımızla bütünleşip Gebzespor'u yakıştığı sıralamaya çıkaracağımıza inanıyoruz...

Editör: TE Bilisim