TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilk iki haftayı galibiyetle noktalayan Kocaelispor, 3. hafta karşılaşmasında bugün (pazar) Cizrespor'un konuğu oldu. 1500 kilometre uzakta puan arayan yeşil-siyahlılar, galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıktı. Volkan Mert Korkmaz, Erdinç Karakaş, Kemal Can Aydemir, Serdar Ümit Deniz, Gökdeniz Bayrakdar, Yakup Alkan, Talha Mayhoş, Semih Karadeniz, Burak Süleyman, Taha Batuhan Yayıkcı ve Mesut Özdemir ilk 11'i ile sahaya çıkan Kocaelispor, etkili bir futbol oynadı. Temsilcimiz, 21. dakikada Burak Süleyman'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı. Yeşil-siyahlı ekip, devreyi 1-0'lık skorla önde kapatarak soyunma odasına mutlu bir şekilde gitti.
MÜCADELE 1-1 SONA ERDİ
Cizrespor'da Fatih Şen, ikinci yarının hemen başında 49. dakikada skoru 1-1 yaptı. 69'da Cizrespor'da Murat Akçay çıktı, Rıdvan Coşkun oyuna dahil oldu. Kocaelispor'da ise 73'te Serdar Ümit Deniz çıktı, Sefa Narin girdi, 78'de Yakup Alkan çıktı, Gökay Eser girdi, 79'da Talha Mayhoş çıktı, Mutlu Doğan oyuna dahil oldu. Cizre'de 80. dakikada Doğan Seçkin sarı kart gördü. Doğan, aynı dakikada yerini Yusuf Kerçin'e bıraktı. 85'te ise Cizrespor'da Taner çıktı, Bahtiyar Dolma oyuna girdi. 90'da temsilcimizde Erdinç, sarı kart gördü. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı, maç 1-1 sona erdi. Puanını 7'ye yükselten Kocaelispor, önümüzdeki hafta cumartesi günü evinde saat 19.00'da Turgutluspor'u ağırlayacak.
TARAFTAR KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ
Cizre İlçe Stadı’nda oynanan bu heyecan verici karşılaşma öncesinde Şırnak Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda Kocaelisporlu taraftarların toplu gelişlerine yasak gelmişti. Münferit olarak Cizre’ye giden yeşil-siyahlı taraftarlar, emniyet gerekçesiyle stada alınmadı. Stada yakın binalardan maçı takip etmek isteyen taraftarlar ise polis ekiplerince karakola götürüldü. Hodri Meydan Taraftar Derneği ise yaşananlarla ilgili olarak, “Kilometrelerce öteye arma uğruna gidenleri tribüne sokmamak, bina tepesinde yer bulduklarında ise zorla arbede ile terörist muamelesi yapıp emniyete götürmek. O da yetmezmiş gibi şehirden çıkarmak. Terörist değil taraftarız biz” dedi.

Editör: TE Bilisim