Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte tesisleri gezen Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, “En önemli sorunlarımızdan biri tesisti. Bu sorunun çözümü için de Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaelispor’un yeni başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. İlk olarak Başkan Üzülmez’i makamında ağırlayan Başkan Şener Söğüt, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Şener Söğüt ve Üzülmez daha sonra Kocaelispor’a hiçbir karşılık beklemeden kiralanacak olan Alpaslan Türkeş Stadı içerisindeki tesisleri gezdi. Tesisleri oldukça beğenen Başkan Hüseyin Üzülmez, “Böyle bir tesisi Kocaelispor’a kazandırıyor olmak çok güzel” dedi.

ÜZÜLMEZ, “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Tesisi gezen ve yapılması planlanan değişiklikler hakkında notlar alan Başkan Üzülmez, çıkışta yaptığı açıklamada Başkan Şener Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Üzülmez, “Kendisi bugün burada Kocaelispor’a böyle bir tesisi kazandırma adına yanımızda yer aldı. Teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum.  Kocaelispor’un hak ettiği eski günlere kavuşabilme adına Kocaelispor yönetimi olarak elimizden geleni yapacağız.

“EN ÖNEMLİ EKSİĞİMİZDİ”

Buradaki tesisler gerçekten çok güzel. Hem gençliğimizin hem de kulüplerimizin gelişimi için yapılmış ve modern bir tesis. Taze Kocaelispor Başkanı olarak tesisin kazandırılmasında rolü olan Şener Söğüt Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve eski başkanımız Bahri Yavuz’a teşekkür ediyorum. Bu tesiste hazırlanan Kocaelispor hak ettiği değere kavuşacaktır. En önemli sorunlarımızdan birisi tesisti ve bu tesis için Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ediyorum” dedi.

SÖĞÜT, “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Kocaelispor’un kentin en önemli ortak paydası olduğunu belirterek, “Öncelikle başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun diliyorum. Bu ekip Kocaelispor’un Süper Lig’e uzanacak başarı öyküsünde önemli bir rolü olacaktır. Bugün Başkanımız ile tesisleri gezdik. Tesislerin Kocaelispor’un başarısına katkı sunacağına inanıyorum. Bizler her zaman Kocaelispor’a desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim