Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında iki temsilcimiz Kocaelispor ile Gölcükspor Kocaeli Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Gölcükspor’un ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı Kocaelispor 3-1 kazandı

Mücadelenin ikinci yarısına Kocaelispor çok hızlı başladı. Yeşil siyahlılar 48. dakikada gelişen atakta Mutlu ile topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi. Beraberlik golünden sonra ise Gölcükspor yüklenmeye başladı. Kırmızı şimşekler 59. dakikada Ömürcan ile net bir fırsattan yararlanamadı. 62. dakikada gelişen Kocaelispor atağında Mutlu’nun arasında Gökdeniz topla buluştu. Gökdeniz’in vuruşunda kaleci Metehan gole yine izin vermedi ama dönen topu Rıza ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
GÖKDENİZ ÜÇLEDİ
Bu golden sonra her iki teknik adam da oyuncu değişiklikleri yaptı. Kocaelispor’da teknik direktör Engin Korukır yedek soyundurduğu Burak Süleyman ve Talha Mayhoş’u oyuna alarak maçı koparmak istedi. 82. dakikada gelişen atakta Gökdeniz kendi getirdiği topun devamında Burak Süleyman’ın asistiyle topu ağlara gönderdi ve takımını 3-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın geriye kalan bölümünde başka gol olmadı ve Kocaelispor sahadan galibiyetle ayrılarak kupada tur atlayan taraf oldu. 

Editör: TE Bilisim