Kocaelispor, 2. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Fethiyespor’u 1-0 yenerek ligde 2’de 2 yaptı. Yeşil-siyahlılara galibiyeti getiren golü 23. dakikada Serdar Ümit Deniz kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da  Kocaelispor rakibine oranla daha iyi bir oyun oynadı. Fethiyespor da zaman zaman tehlikeli ataklar oluştursa da kaleci Ercüment ve savunmamız buna izin vermedi. Kocaelispor bu devrede Gökdeniz Bayrakdar ile gole yaklaştı. Fethiyespor'da Anıl'ın çaprazdan vuruşunda gole yaklaştı top yandan auta gitti. Uzatma dakikalarında Fethiyespor tehlike oluşturmak istese de bunda başarılı olamadı. Mücadele yeşil siyahlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve Kocaelispor bu galibiyetle ligdeki puanını 6'ya yükseltti. Temsilcimiz, 3. hafta karşılaşmasında Cizrespor'un konuğu olacak. Önümüzdeki hafta pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 15.30'da başlayacak. 

Kocaelispor, 3. hafta karşılaşmasında Cizrespor'un konuğu olacak. Önümüzdeki hafta pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 15.30'da başlayacak. 

Editör: TE Bilisim