Gebzespor’da sular durulmuyor. Kulüp içerisindeki mali problemler, yönetim sorunları, teknik direktör Tuncay Soyak ile yolların kötü şekilde ayrılması, yönetim kurulu ile sportif direktörün istifası ve taraftarın isyanına son olarak futbolcuların basın bildirisi eklenince mevcut başkan Hüseyin Deniz olağanüstü kongre kararı aldı.

KONGRE TARİHİ 23 KASIM

Başkan Hüseyin Deniz baskılara daha fazla dayanamayarak 23 Kasım’da olağanüstü kongre kararı aldı. Oyuncu grubunun dün yaptığı açıklamada yaşanan mali krizin hangi boyutlara ulaştığını görmüştük. Kulüpteki personele varıncaya kadar maaş alamayan takımda artık temel ihtiyaçların bile karşılanmadığı süreçten geçiliyor. Önceki teknik direktör Tuncay Soyak yaptığı açıklamada bu sorunlara değinmişti. Oyuncu grubunun da yaptığı açıklama Tuncay Soyak’ın cümlelerine paralel şekilde seyrediyor.

Mali sorunlar beraberinde psikolojik sorunları getiriyor ve bu da haliyle sahaya yansıyınca Gebzespor hedefi olan 3. lige yükselmek konusunda geri düşüyor. Kötü gidişatın sorumlusu başkan Hüseyin Deniz’in olağanüstü kongrede aday olup olmayacağı ya da kimin aday olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Editör: TE Bilisim