Gebze-Tavşanlı hattında minibüsle yolcu taşıma işletmeciliği yapan Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan bugün bir yolcunun minibüste yüklü miktarda para unutması üzerine daha sonra yolcuyu buldurarak parasını kendisine teslim etti.

 Tavşanlı-Gebze hattında bugün  yolcu olarak binen yabancı uyruklu bir yolcunun minibüste yüklü miktarda para unutması üzerine  o esnada şoför mahallinde bulunan Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan düşen paranın farkına vararak  parayı para sahibine teslim etti.

Başkan Kılcan, minibüsün ön tarafında yolcu koltuğunda oturan bir kişinin  indikten sonra  içi para dolu  para cüzdanını düşürdüğünü fark etti. Kısa bir süre içinde düşürülen üzdanından para sahibine ulaşan Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan, para sahibinin yabancı uyruklu İbrahim Kööse'ye ait olduğunu belirledi. Daha sonra paranın sahibi olan İbrahim Köse'yi bulan Başkan Kılcan parayı kendisine teslim etti.

Cüzdanını minibüste düşüren İbrahim Köse eşi veçocuğu ile birlikte Başkan kılıcan'ı bularak, parasını cüzdanını teslim aldı ve cüzdanını bulup kendisine teslim eden Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan'a teşekkür etti. YILMAZ IŞIK

Editör: TE Bilisim