Kuruluş tarihi olan 25 Ekim 2017 yılından itibaren yaptığı sosyal etkinlikler ile gönüllere taht kuran Altın Kalpler Yardım Derneği, İhtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Bugüne kadar çeşitli yardım ve sosyal sorumluluk projelerinde adından sıkça söz ettiren Altın Kalpler Yardım Derneğinin gerçekleştirdiği çok sayıda proje sonrası bugünde Ankara’da bir aileyi sevindirdi.

İHTİAYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM

İhtiyaçlı ailelere ulaşma noktasında Ankara’da bulunan Adana sofrasında Şenay Dağlı başkanlığında toplanan Altın Kalpler Derneği toplantı sonrası bir aileyi ziyaret ederek ailenin ihtiyaçlarını karşıladı ve aile reisinin işe yerleştirilmesine katkı sundu.

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Başlıca amacı, şehit aileleri ile yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yardımda bulunmak olan Altın Kalpler Yardım Derneği başkanı Şenay Dağlı “ İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje ve etkinlikle Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere pek çok kuruma ve kişiye yardım ulaştırmaya çalışıyoruz,

Başkanlığını yaptığım Altın Kalpler Derneği tüm yardım derneklerine örnek olmuş ve çalışmalarıyla takdir toplamıştır. Bugünde Ankara Adana sofrasında toplanan dernek üyelerimizle ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyoruz, Bu vesile ile bu gün yine bir aileyi sevindirmenin ve evin reisini işe yerleştirmenin keyfini yaşıyoruz, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim