ECC Madencilik Şirketi her yıl düzenlediği geleneksel yaza merhaba partisini önceki gün şirket merkezinde tüm çalışanların katılımı ile gerçekleştirdi.

Her yıl şirket çalışanlarını ve davetlilerini geleneksel yaza merhaba yemeğinde ağırlayan ECC Madencilik İnşaat Sanayi Limited Şirketi sahipleri Kadir Kugu ve Mustafa Birinci, geleneği bu sene de sürdürdüler. Vezirçiftliği mahallesi Körfez sokak No:6/A adresindeki şirket merkezinde gerçekleşen yemeğe şirket avukatı Hümeyra Nur Yavuz ve şirket çalışanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ECC Madencilik Şirketi ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Birinci, “ ECC Mühendislik olarak başta otomotiv, otomotiv yan sanayi, kağıt, çimento, gıda ve tekstil sektörlerinde projelendirme dahil olmak üzere mühendislik ve üretim hizmeti vermektedir. Bu başarı öyküsünü siz değerli çalışanlarımız ile birlikte gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Genel Müdür Birinci konuşmasının devamında, “ECC Mühendislik şirketi olarak aynı zamanda Manisa fabrikamızda, Ege Bölgesine hizmet vermekteyiz. Bu manada her yıl olduğu gibi bu yılda bir araya gelerek hem yorgunluk atalım, hem de yoğun geçecek günler öncesinde sizlerle bir arada olmak istedik. Avukatımız Hümeyra Nur Yavuz’da sizlere hukuki konularda bilgi verecektir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Avukat Hümeyra Nur Yavuz’da şirketlerin çalışanlarına karşı hukuki sorumlulukları ile çalışanların şirketlerine olan sorumlulukları hakkında bilgi vererek, çok önemli bir firmada çalıştıklarını aktararak sözlerine son verdi. Şirket yetkilileri mangal partisinde Kemençeci Nusret’i de getirerek, çalışanlarına sürpriz yaptılar. Çalışanlar gün boyunca gönüllerince eğlenirken, şirket yetkililerine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim