İYİ Parti Gebze İlçe yöneticileri sağanak yağış nedeniyle su şebekesinde arıza yaşanan İnönü Mahallesi’nde incelemelerde bulunurken evleri su basan vatandaşları yalnız bırakmadılar.

İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya ve parti yöneticileri İnönü mahallesinde evleri su basan vatandaşlarla bir araya gelip onları bu zor günlerinde yalnız bırakmadılar.

Ana şebekede aşırı yağış nedeniyle yaşanan taşkın sonrasında İnönü mahallesindeki vatandaşların yardımına koşan İYİ Parti Gebze İlçe yöneticileri mahalledeki evlerde incelemede bulunup, maddi ve manevi olarak her türlü yardıma hazır olduklarını ve en kısa zamanda yeniden mahalleye geleceklerini ifade ettiler. 

SEDA YALÇINKAYA'YA TEŞEKKÜR

İklim değişikliği nedei ile son dönemlerde oldukça fazla yağış alan bölgemizde bugün meydana gelen aşaırı yağıştan en fazla etkilenen yerleşim alanlarının başında gelen Gebze İnönü mahallesindeki vatandaşlarımızın yardımına koşan Seda Yalçınkaya başkanlığındaki İYi Parti heyeti aşırı yağışın verdiği hasar ile ilgili olarak vatandaşlardan bilgi aldılar. İnönü mahallesinde yaklaşık 3 saat boyunca yağıştan etkilenen binaları tek tek dolaşan Seda Yalçınkaya başkanlığındaki İYİ Parti Gebze heyetine vatandaşlar teşekkür ederken "Böylesi zor bir zamanda bizimle ilgilenen Gezbe Belediye başkanı Zinnur büyükgöz ve İYİ Parti Kadın Kolları başkanı Seda Yalçınka'ya çok teşekkür ediyoruz, yalnız olmadığımızın farkına varmak çok güzel bir duygu" diyte konuştular.

YALÇINKAYA : TESELLİMİZ CAN  KAYBININ OLMAMASI

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de ileten İYİ Parti Gebze kadın kolları başkanı Seda Yalçınkaya  “Mevsim normallerinin üzerinde aşırı bir yağış ile karşı karşıyayız. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için, meteorolojinin uyarılarına dikkat etmeleri gerekiyor. Yaşanan talihsiz olayda tesellimiz can kaybının, herhangi bir yaralanma olayının meydana gelmemesi. Bİzde vatandaşlarımızın aşırı yağış dolayısı ile yaşadıkları mağduriyete ortak olmak adına elimizden gelen tüm gayreti,gösteriyoruz,  bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim