İlk ve orta öğretim okullarının eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, Yurt-Kur Gebze Yurdu öğrencileri, Yurt Müdürü ve memurlar eşliğinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunu ziyaret etti.

Ziyaret 09 Eylül 2019 günü sabahı ilk ders zilinin çalması ile başladı. Yurt Müdürü Resul Kotan ile birlikte, Gebze Yurdunda barınmakta olan öğrenciler de, minikleri ziyaret ederek, eğitim gördükleri Gebze Teknik Üniversitesinin bölümleri hakkında bilgi verdiler.

Kitapları Yurt Öğrencileri Dağıttı

Öğrencilerin ders kitaplarını, üniversiteli ağabey ve ablaları tarafından dağıtıldı. Motivasyonun yüksek olduğu ziyaret sırasında, sınıflar balonlarla donatıldı, Gebze Yurdu öğrencileri tarafından miniklere lokum ikramında bulunuldu.

Kotan : Ziyaretlerimiz sürecek

Gebze Yurt Müdürü Resul Kotan : “ Eğitim-öğretim dönemi başlarken, bizlerde sosyal sorumluluk gereği öğrencilerimiz ile birlikte yanınızda olmak istedik. Her iki kuşağın kaynaşması, kuşaklar arası ilişkilerin tesisi, bu tür organizasyonların gerçekleştirilmesi ile mümkün olmaktadır. Bizler de KTK Eğitim Faaliyetleri kapsamında buna önem vermekteyiz. Çeşitli etkinlikler ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu anlamda yeni eğitim-öğretim döneminde siz kıymetli öğrencilerime ve Fatma öğretmen nezdinde tüm öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim