İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcüklü Şehit Volkan Tantürk’ün ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi

İYİ Parti’den şehit ailesine ziyaret

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, kahraman şehidimiz olan Volkan Tantürk’ün ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. İYİ Partililer, Irak’ın kuzeyinde ikmal konvoyunun geçişi esnasında teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk’ün Gölcük Yukarı Değirmendere Mahallesi’nde ikamet eden babası İsmail Tantürk ve annesi Semiha Tantürk’ü ziyaret ederek acılarını paylaştı. Kahraman şehidimiz rahmetle anılarak baba İsmail Tantürk’e şehidimizin uğruna savaştığı Al Bayrağımızı ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hediye edildi.

İYİ Parti’den şehit ailesine ziyaret

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcüklü Şehit Volkan Tantürk’ün ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti’den şehit ailesine ziyaret

Şanbaz Yıldız, Kahraman şehit babası İsmail Tantürk’e şehidimizin uğruna savaştığı Al Bayrağımızı ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hediye etti.

Editör: TE Bilisim