Muğla’da faaliyet gösteren Türkiye’nin yüz akı ERMAŞ AŞ. Ve COANTE firmalarının yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan 35 yıl sonra Gebze’de mezun olduğu okulu ziyaret etti.

Mustafa Ercan, 35 yıl sonra Mezun olduğu okulda

Muğla’da faaliyet gösteren Türkiye’nin yüz akı ERMAŞ AŞ. Ve COANTE firmalarının yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan 35 yıl sonra Gebze’de mezun olduğu okulu ziyaret etti.

Türkiye’nin yakından tanıdığı Sanayici- İşadamı Mustafa Ercan “Sarıkamış Platformu” tarafından düzenlenen toplantıya katılmak için geldiği Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 35 yıl önce Mezun olduğu “Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini” ziyaret ederek anılarını tazeledi.

35 YIL SONRA MEZUN OLDUĞU OKULDA

Cumartesi günü Gebze TÜSSİDE’de Sarıkamış Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katılmak için gelen Sanayici-İşadamı Mustafa Ercan toplantı öncesi 1984 yılında Mezun olduğu Gebze Mesleki ve Anadolu Lisesini ziyaret etti, yaklaşık 1 saat süre ile mezun olduğu okulu dolaşan Ercan duygulu anlar yaşadı.

DUYGUSAL ANLAR

Ziyaret ile ilgili olarak konuşan Mustafa Ercan “Benim çocukluğum Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde geçti, Şu an ziyaret ettiğim okula kayıt olduğum anı dün gibi hatırlıyorum, Bu okulda çok iyi arkadaşlarım oldu aradan 35 yıl geçmesine rağmen aynı sıralarda okuduğum sınıf ve okul arkadaşlarımı, öğretmenlerimi, yöneticileri asla unutmadım,

Bu okuldan mezun olduktan sonra Üniversite eğitimi için buradan ayrıldık, Sonrasında ise şu an 30 ülkeye ürün İhraç ettiğimiz kuruluşlarımızın hayata geçirilmesi ile ilgili çalışmalar için ailece Muğla ilimize göç ettik, 35 yıl sonra okulumda aynı havayı teneffüs etmek, o günleri yeniden yaşamak, aynı bahçede bulunmak anlatılmaz, ifade edilemez bir duygu.

YAŞAYANLARA SAĞLIKLI GÜNLER, HAYATINI KAYBEDENLERE RAHMET DİLİYORUM

Gebze’de mezun olduğu okulda yaklaşık bir saat kaldıktan sonra ayrılan Mustafa Ercan “aradan çok uzun yıllar geçti, Bu ziyaret vesilesi ile o günlere yeniden döndük, Beraber aynı sıralarda eğitim gördüğümüz arkadaşlarımın hepsine başarılar ve sağlıklı günler diliyorum, Bizim bu günlere gelmemize, kişiliğimizin oluşmasında çok büyük katkıları olan tüm öğretmenlerime ve idarecilerimiz Allahtan rahmet diliyorum, Bundan sonra Gebze’ye geldiğimde okulumu yine ziyaret edeceğim, imkan bulursam sıralarda beraber eğitim aldığın arkadaşlarımla bir araya gelmeye çalışacağım” diyerek ziyareti sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim