Kocaeli'nin sağlıklı içme suyu ihtiyacını kesintisiz karşılayan, atıksu ile yağmursuyu altyapısı ve arıtma tesislerinin düzenli çalışmalarını sağlayarak çevreyi koruyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 9 gün süren Ramazan bayram tatilinde nöbetçi ekipler ile önlemler aldı. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, nöbetçi ekipleri şantiyelerde ziyaret ederek yönetici ve personelin bayramlarını kutladı.

İSU, 12 ilçede bulunan şantiyeleri ve 7 gün 24 saat hizmet veren arıza ihbar merkezi Alo 185 Çağrı Merkezi ile İçme suyu ve Atıksu Arıtma Tesislerinde  nöbetçi ekipler görevlendirdi. Kocaelililerin bayramı huzur içinde geçirmeleri için ekipler, olası arızalar ile altyapı hatları ile arıtma tesislerinin düzenli çalışmaları için  bayram boyunca görev yapıyor.

Genel Müdür Ali Sağlık ve Genel Müdür Yardımcıları, nöbetçi ekipleri bulundukları şantiyelerde ayrı ayrı ziyaret etti. İlçe Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, nöbetçi ekipler ile görüşen Genel Müdür Ali Sağlık, çalışanların bayramlarını kutladı.

Kurum olarak içme suyu ve altyapı gibi hayati önemde olan çalışmaları 7 gün 24 saat kesintisiz sürdürdüklerini ifade eden Genel Müdür Ali Sağlık, 9 gün süren Ramazan Bayramı tatilinde de nöbetçi ekipler görevlendirdiklerini söyledi. Bayram tatili süresince önemli bir problemin yaşanmadığını ifade eden İSU Genel Müdürü Sağlık,  "Kurum olarak insan ve çevreye hizmet veriyoruz. Bu kutsal hizmeti de gece – gündüz, bayram -  tatil demeden yapıyoruz. 9 gün süren Ramazan Bayramı tatilinde nöbetçi ekiplerimiz görev başında çalışıyorlar. Geçen süre zarfında şehrimize kesintisiz su veriyoruz. Ciddi bir altyapı problemi de yaşamadık. Bu vesile ile ailelerinden uzak olarak bayramda görev yapan çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Yaptıkları fedakârlık ve özveriden dolayı da teşekkür ediyorum."dedi.

 

Editör: TE Bilisim