Gebze Kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Sabri Emecan, geçtiğimiz günlerde 38 yıl görev yaptığı Gebze TÜBİTAK’a veda etti. 1983 yılında kurumda göreve başlayan ve kurumun birçok bölümünde birim sorumlulukları ve müdürlükleri görevinde bulunan Emecan’ın TÜBİTAK’tan ayrılması arkadaşları arasında duygululanmalara neden oldu. 

ÇEŞİTLİ STK' LARDA GÖREV ALDI


Geçmişte MHP ilçe yönetim kurullarında da  görev yapan ve halen Gebze Sakaryalılar Dernek başkanlığı görevini de yürüten Sabri Emecan’ın kurumdan ayrılmasına üzülen bazı arkadaşlarının gözlerinin dolduğu şahit olundu. Kurum içerisinde yaptığı titiz çalışmalarla bilinen ve kuruma sahip çıkması ile tanınan Emecan’ın yayınladığı  kurum içi veda mesajında şunları söyledi

KURUMA TEŞEKKÜR 
“15/02/1983 yılında yırtık ayakkabılarımla, yöneticilerimin karşısına esas duruşa geçerek başladığım iş hayatımı, 12/03/2021 tarihinden itibaren emekli olmak suretiyle sonlandırıyorum. Bana, maddi manevi çok şey veren, çarkının minik bir dişlisi yapıp, siz değerli insanlar ile iş arkadaşı olmamı sağlayan, vazgeçilmez dostlar kazandıran,  bir birinden değerli şahsiyetleri tanıyıp/tanışmama vesile olan kurumuma minnettarım. Bu süreçte, MAM’nın ilk Başkanı, Sn. Prof. Dr. Lütfullah ULUKAN ile çalışmanın onurunu,  insani değerlerde örnek alınacak şahsiyet Sn. Prof. Dr. Erdal İNÖNÜ  ile yemek kuyruğunda bulunup, aynı ortamda yemek yeme bahtiyarlığını, titreyerek yürüyüp, yüzünden gülücüğü hiç eksik etmeyen değerli hocamız Sn. Ord. Prof. Dr. Cahit ARF ile aynı işyerini paylaşmanın gururunu yaşadım. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum.  Benimle kafası uyuşan uyuşmayan iş arkadaşlarıma, takdir eden etmeyen yöneticilerime şükranlarımı arz ediyorum. Sağlık sıhhat, huzur ve başarı her daim sizinle olsun”
 

Editör: TE Bilisim