AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve bütün İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve bütün İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Mesajında Ramazan ayında birlik ve kardeşlik duygusunun en sıcak şekilde yaşandığını kaydeden İlyas Şeker, şunları ifade etti:

"Onbir ayın sultanı Raman-ı Şerif, aynı zamanda nefsimize hakim olabilmemin ve paylaşmanın mutluluğunu, birlik ve kardeşlik duygusunu en sıcak şekilde yaşanmasına vesile olan bir aydır.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayını tamamlayarak; hamdolsun, ülke olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte kavuşmuş olduğumuz Bayramımızın Dünya'da barışa, ülkemizde huzur ortamının devamına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor, tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini temenni ediyorum."

Editör: TE Bilisim