Antalya’daki kampta kampın tutarı olan 88 bin liralık senedi imzalayarak takımı Otel’de rehin tutulmaktan kurtaran Doğmenç’in aradan aylar geçmesine rağmen bu sıkıntısı çözülmedi. Antalya 12. İcra Dairesi’nden Doğmenç’e haciz işlemi uygulanırken, konunun muhatabı olan başkan Arif Gülen ise sessiz kalmayı tercih ediyor. Bölgemizin sevilen ve tanınan teknik adamlarından, Gebzespor kaleci antrenörü Eşref Doğmenç bu günlerde stresli günler yaşıyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezonun devre arasında Darıca Gençlerbirliği ile anlaşan Doğmenç, sarı-yeşilli ekibin Antalya’da gerçekleştirdiği kampta o dönemin başkanı Rauf İsmailyov’un kampın tutarı olan 88 bin lirayı ödememesi üzerine ciddi bir sorumluluk almış ve kampın tutarı karşılığında senet imzalamıştı. Daha sonra kulüp başkanı olan Arif Gülen, bir basın toplantısında Eşref Doğmenç’in bu sorununun hatırlatılması üzerine, senedin tutarı olan raka mı ödeyeceğiz deyerek Eşref Hoca’yı sıkıntıdan kurtaracaklarını söylemişti. Ancak Gülen aradan aylar geçmesine rağmen Eşref Hoca’nın yaşadığı mağduriyeti çözmedi.

ARİF GÜLEN'İ DEFALARCA ARAYIP MESAJ ATTIM AMA...
Bu olay yüzünden banka hesaplarına el konulan Eşref Hoca sitem dolu açıklamalarda bulundu. Doğmenç,”Bu senedi imzaladığımdan dolayı pişmanlık duymuyorum. Çünkü ben o gün Darıca’nın itibarını kurtardım. Üzüldüğüm tek şey, bu bölgenin insanı olmamıza rağmen herkesin ödemesi yapılırken bu kampın faturası kulübe kesildiği halde bu senet ödenmedi. Arif Gülen’i bir dost bildiğimiz için kendisiyle görüştük ve bana ‘halledeceğiz,  sen bizim insanımızsın’ dedi ve sonraki aramalarıma, onlarca yazdığım mesajara bile cevap vermedi. Bu beni çok üzdü. Şimdi bütün hesaplarıma haciz konuldu. Ben bunu hak etmediğime inanıyorum. Onurluca bir davranış sergiledik Darıca Gençlerbirliği adına. Karşılığı bu mudur, insanlık bu mudur? Son derece üzgünüm. Onurluca davranmalarını bekliyorum. Kendi onuru ve şerefi olan bu olayı çözmesini bekliyorum” dedi.

MAAŞI SORUN BİLE ETMİYORUM
Geçtiğimiz sezon Darıca’da özverili bir şekilde çalışan Eşref Doğmenç, yaşadığı bu olay dışında 5 aylık maaşını da alamadığı öğrenildi. Arif Gülen’in Doğmenç’in açıklamalarına nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim