Bir dönem Darıca Gençlerbirliği’nin kulüp başkanlığı ve Darıca Belediyesi’nde Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan, Darıca’da her kesim tarafından saygıyla yer edinmiş merhum Tamer Cavlak’ın kızı Libas Cavlak, babasının vasiyetini yerine getirmek adına verdiği mücadelede çirkin bir müdahaleye maruz kaldığını iddia etti.
İş kadını Libas Cavlak, babasının çocukluk arkadaşı olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’a babasının vefat ettiği haberini ulaştırmak adına, Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk ile irtibata geçmesine rağmen bir türlü beklediği geri dönüşü alamadı. Uzun süren girişimlerinden sonuç çıkaramayan Cavlak, çareyi Diva’nın Bursa’da sahne aldığı mekana gitmekte buldu. 
DİVA ŞOK OLDU
Ünlü sanatçıyı yerinde izlemeye giden Cavlak, Bülent Ersoy’a sahnede ulaşarak çocukluk arkadaşı Tamer Cavlak’ı hatırlattı. Babasının vefat ettiği haberini Ersoy’a söylemesinin ardından büyük bir şok yaşayan Bülent Ersoy, üzüntüsünü yüzlerce kişi önünde gizleyemezken, haberin kendisine iletilmemesi sonrasında menajeri Şentürk’e sitem dolu sözler sarf ettiği görüldü. 
KORUMALAR TARAFINDAN DARP EDİLDİ
Gece sonunda Bülent Ersoy ile vedalaşmak üzere kulise gitmek isteyen Libas Cavlak, bu kez menajer Şentürk’ün talimatı üzerine korumalar tarafından darp edildiğini iddia ederken Ersoy ile görüşmesine izin verilmediğini söyledi. Beklemedik sert bir müdahale ile karşı karşıya kalan Cavlak, babasının vasiyetini yerine getirmek adına verdiği mücadelede yaşadığı mağduriyetin ardından Bülent Ersoy’un menajeri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Savcılığa sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Libas Cavlak  ‘müşteki', Haluk Şentürk ‘şüpheli olarak yer aldı. Dilekçede, Cavlak’ın Bülent Ersoy'a haber göndermek istediğini ancak menajeri olan Hakan Şentürk'ün kendisini rencide edercesine konuştuğu belirtildi. Menajer Şentürk’ün hem Bülent Ersoy’a hem de sanat camiasına zarar verdiğini belirten Cavlak, şu ifadelere yer verdi:
“BÜLENT ERSOY’A ZARAR VERİYOR”
“Sanat dünyasının Diva’sı, rahmetli babamın çocukluk arkadaşı sayın Bülent Ersoy’un şahsıma yapılan bu kaba tutumdan haberi yok. Kendisini menajer olarak tanıtan o şahıs, hem Ersoy’un ekmeği ile oynuyor, hem de hayran kitlesini azaltıyor. Bugün bana, yarın da bir başkasına bu muamele yapılabilir. Bu kişi sanat camiasına yakışmıyor. Bana yaptırdığı darpın savcılık tarafınsan cezasız kalmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim