Araştırmacı Yazar kimliğimizden ve bize teveccüh edip kuvvetli öngörülerimiz olduğunu düşünen değerli okuyucularım bizlere son zamanlarda yoğunlukla şu soruyu yöneltiyorlar.

AŞI olacak mısınız?  

Şimdi bakın biz HES koduna da başından beri karşıydık. Fakat geldiğimiz nokta, uçağa binecek olmamız nedeniyle, mecburen HES kodu aldık.

Dolayısıyla aşıya da sıcak bakmıyoruz.

Neden diye soranlara açıklamamız şundan ibarettir. Doğal bağışıklık güçlendirme yöntemiyle, bir takım şeylerin atlatılabileceğine inanmış kişileriz. Çünkü baştan beri bu konularda haddimizi bilerek konuşan ve yazan biriyiz. Biliyorsunuz hem bilimsel hem de algısal bir takım iddialarımız oldu. Bu iddialar, Fransız virolog LUC MONTAGNİER denilen NOBEL ödüllü bir profosör’ün iddiaları, bunun üstü yok dünya düzeyinde bir profösör. Onun açıklamalarına dayanıyor. Bu profosör dört aydan fazladır susturuldu. Ne dedi bu Profösör, Şuan dünyayı saran korona virüs aslında bir KİMERA dedi. Bu aynı zamanda RNA dizilimleri olarak bakıldığı zaman ÜRETİM dedi. Üzerine AİDS virüsü eklenmiş bir virüsten söz ediyorum dedi ve artık beni konuşturmayacaklar diyerek çekildi kenara.

Biz bunu dikkate mi alacağız, tabi ki dikkate alacağız kimse kusura bakmasın.

O zaman burda başka bir şey düşünürüz biz. Aşı konusunda çok ciddi iddialar var mesela Türkiye de bir aşı yapıldı. Kendimiz ürettiysek olalım seve seve ve güvenle. Lakin sorun şu sınırları kapatacaklar bize. Biz kendi aşımızla yola çıkarsak almayacaklar ki bunu açıkladılar. On tane aşı çıkacak ve bizim  belirlediğimiz aşı olunacak dediler. Yani dayattıkları bu aşıyı, olmak zorunda olduk, ve bizim de olacağımız görünüyor. Yani evimizden, kapımızdan adım atamayacağız.

Düşünün uçağa almadılar. HES kodunu indirdik,

Aşı olmayız dedik dedik otobüse dahi binemezsin dediler. Velhasıl kelam Sinemaya, Tiyatroya, Markete hiç birini kullanmadığınızı varsayımda bulunsak mesela köyde olsanız köyün dışına çıkamayacaksınız.

Bir isim vardı Tanzanya Devlet Başkanı John MAGUFİLİ. Labaroatuara gizlice insan isimleri adı altında, hayvan, meyve ve yağ örnekleri göndermiş ve bir keçi ve papağanın pozitif çıktığını söylemiş ve ilk pcr testini yalanlayanlardan biri olmuştur.

MAGUFULİ, bu salgının başından beri koronavirüs şüphecilerinden biriydi ve hastalıkla mücadele de bitkisel tedaviler ve bağışıklık sistemlerini güçlendirme tedavilerini öneriyordu ve AŞIYA karşı gelmişti Gelinen nokta SUSTURULDU.

Yani bütün dünya da zorunlu aşı getirilecek, ve biz karşı çıkamayacağız .

Ve maalesef biz de bu gemiye bineceğiz BİTTİ.