Bölgede bir çok başarılarla adından söz ettiren ve gün geçtikçe güçlenen İyi Parti Başiskele İlçe Başkanı ve yöneticileri, il, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.


Kaynaşma ve dayanışmak üyelerini biraraya getiren İyi Parti İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar, bir başarılı projeye daha imza attı. Kahvaltıya il, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile ailelerinin yanı sıra 21 ve 23.dönem Milletvekili  İyi Parti GİK üyesi Cumali Durmuş katıldı. İlginin yogun olduğu ve  samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Sönmez Rüzgar, katılan herkese teşekkür etti.


Kahvaltıda kendisine  gösterilen yoğun ilgiden son derece  memnun olduğunu söyleyen ve bunun için partililere teşekkür eden Cumali Durmuş "Genel başkanımız Meral Akşener ile gece gündüz demeden Türkiye'yi bir baştan diğer başa dolaşıyoruz, Halkımızın partimize olan ilgisi siyasetin bundan sonra gideceği noktayı da netleştiriyor , siyasetin  yıllardır  karanlıkta ama parti olarak bu karanlığa son vereceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim