İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Şanbaz Yıldız kendisine ait sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatları muhtemel bir erken seçime en iyi şekilde hazırlanabilmek için yapılanma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda daha dinamik daha güçlü bir ilçe teşkilatı oluşabilmesi için Başiskele İlçe Başkanımız Sn. Ayşe Rüzgar il başkanlığımıza istifasını sunmuştur. Özverili ve samimi çalışmaları için Başiskele İlçe Başkanımız Sn. Ayşe Rüzgar’a teşekkür ediyorum.

DAHA GÜÇLÜ BİR KADRO İLE

İstifa süreci ile ilgili olarak açkılama yapan İYİ Parti Başiskele İlçe başkanı Ayşe Rüzgar Sönmez'de "İl Başkanımla yaptığımız istişareler sonucunda ve Başiskele de daha güçlü bir kadroyla daha büyük başarılara imza atılacağına olan inancım ile yürütmekte olduğum İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığımı belirtmek isterim. Bu değişimin ilçemiz, ilimiz ve genel merkezimiz için hayırlı olmasını dilerim." diye konuştu.

Gazetemmize ulaşan bilgilere göre İlçe başkanı Ayşe Rüzgar Sönmez'in kısa bir süre içerisinde oluşturulacak güçlendirilmiş yeni bir yönetim kurulu yapacağı ve o liste ile birlikte yeniden İlçe başkanı olarak görevlendirilecek.

Editör: TE Bilisim