Darıca’da İYİ Parti’ye katılan 600 yeni üyeye rozetleri, törenle takıldı. Darıca’daki programa, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, diğer ilçe başkanları, meclis üyeleri, yöneticiler ve 600 yeni üye ile aileleri katıldı.

Darıca’da yapılan rozet taktim töreninde konuşan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay yaptığı konuşmasında, katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, Darıca Teşkilatı olarak her etkinlikte ve her sokağa çıktıklarında İYİ Parti’ye ve Genel Başkanları Meral Akşener’e ilgi ve alâka gösterilmesine büyük bir gururla şahit olduklarını söyledi.
Güven Altay, milletin, ekonomiden, hukuk sistemine, eğitimden sağlık sistemine kadar toplumun her alanında meydana gelen çöküşün tanığı olduğuna yer vererek, ‘’ Bu millet, aydınlık bir geleceğe kavuşmanın özlemini duyuyor ve İYİ Parti’nin bu noktada bir ümit olduğunu düşünüyor. Burada tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. ‘’ dedi

YILDIZ; BU PARTİNİN KURULUŞUNDA ALIN TERİ VAR

Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, Darıca İlçe Teşkilatı’nın sadece Ramazan ayında bir garibi mutlu etmek için verdikleri mücadeleyi can-ı gönülden alkışladığını ifade ederek, ‘’ Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu, küçümsenecek bir olay değil. Bu partinin kuruluşunda gerçekten bir alın teri var, bu partinin kuruluşunda gerçekten büyük bir mücadele azmi var. Bu azim, hepinizin gayretiyle bu noktaya geldi, ve her geçen gün büyümeye de devam ediyoruz. İYİ Parti, ‘Az kaldı’ sloganıyla çıktığımız son dönemdeki bu çalışmaları da sayın genel başkanımız Meral Akşener’in gece gündüz demeden, uyku uyumadan verdiği mücadeleye İYİ Parti Kocaeli olarak bizler de elimizden geldiği kadar katkı sunmaya çalışıyoruz, mücadele ediyoruz’’ dedi.

CİNİSLİ; 100’ÜNCÜ YILIN İKTİDARI İYİ PARTİ OLACAK

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli’de kendisini davet ettikleri için çok teşekkür ettiğine yer vererek Erzurum ve Ankara’nın selamını getirdiğini söyledi. Cinisli, Büyük Taarruz’un 100.’üncü yılını kutladıklarını da hatırlatarak, ‘’19  Mayıs 1919’da Milli Mücadele’nin ilk adımının atıldı. Daha sonra 23 Temmuz’da biz Erzurumlular, Erzurum Kongresi’ni Cumhuriyet’in ön sözü olarak değerlendiririz. Erzurum Kongresi’nde Cumhuriyet’in ön sözü yazılmıştır. Daha sonra Sivas Kongresi’yle istikamet çizildi, 30 Ağustos’ta mühür vuruldu 9 Eylül’de de nokta konuldu. Önümüzdeki sene başka bir yüzüncü yıl yaşayacağız, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.’üncü yıl dönümünü yaşayacağız, Cumhuriyetimizin 100.’üncü yıldönümü iktidarı İYİ Parti olacak İnşallah değerli dava arkadaşlarım. Ülkemizi dünya standartlarının, dünya şartlarında rekabet eden bir ülke haline tekrar  getirmek üzere sizlerle birlikte canla başla çalışacağız. O yüzden bu sorumluluğu omuzlarımızda daha şimdiden, muhalif olmamıza rağmen bu ihtiyacı hissediyoruz. Allah bize nasip eder se İnşallah, bu iktidarımızı da alnımızın akıyla bu iktidarın düştüğü duruma düşmeden yine tarihe altın harflerle yazılarak yerine getireceğiz’’ dedi

TÜRKKAN; NE ALPARSLAN’DAN VAZGEÇERİZ, NE DE ATATÜRK’TEN

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’da, bugünün 26 Ağustos olduğunu hatırlatıp 951 yıl önce  Sultan Alparslan’ın, kapıları açıp  Anadolu’yu sonsuza dek Türk yapan, Türk mührü vuran, kutlu zaferin de 100.’cü Yıl Dönümü olduğunu belirterek,ikisinin de aynı ve özel gün olduğunu söyledi. 


Türkkan, birilerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken, birilerinin de Sultan Alparslan’ı andığını ifade ederek, ‘’ Biz, İYİ Parti olarak ne Alparslan’dan vazgeçeriz, ne de Atatürk’ten vazgeçeriz, Sultan Alparslan da bizim, Atatürk’te bizim, yok öyle birisini birisiyle kıyaslamak. Tarihini yok saymak bize yakışmaz, Sultan Alparslan olmasaydı bugün Anadolu’da Türk olmazdı, Atatürk olmasaydı bu vatana bile Türk olarak bakmazlardı. Her ikisinin de önünde saygıyla eğiliyorum, ruhları şaad olsun. Biraz evvek Darıca İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı videoları gördüm, çok mutlu oldum, çok kısa zamanda önemli faaliyetlere imza atmışlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum sayın Güven Altay’a ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.Kurulduğumuz günden bu yana Darıca İlçemizde görev yapmış arkadaşlarımızı da geçmişteki hizmetlerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.

ALTAY’DAN GÜNÜN ANISINA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından, İYİ Parti’ye katılan üyelere rozetleri takılırken, Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, katılımlarından dolayı milletvekilleri Lütfü Türkkan, Muhammet Naci Cinisli ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a  günün anısına hediye taktim etti.


Programa, Milletvekilleri ve il başkanı’nın yanısıra, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar Sönmez, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Belediye Meclis Üyeleri Kayhan Özler, Sadık Güvenç, Deniz Kolo ve Kocaeli İl Kadın Politikiları Başkanı Pelin Dönge’ de katıldı

Editör: TE Bilisim