KOCAELİ (İGFA)-  İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli arasında yer Darıca’ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Balyanoz Koyu inşa ediliyor.

Yeni merkezi yerlerden biri olacak olan Balyanoz Koyu, Darıca bölgesine farklı bir bakış katacak. Sahil kesimi olan Darıca’daki koy için çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye ekipleri yapılacak olan yürüyüş ve bisiklet yolu için beton dökümünü bitirdi.

Darıca için önemli bir yatırım merkezi olan Balyanoz Koyu Sahil Düzenleme Projesi, basketbol sahası, fitness alanları, mescit, tenis kortu, çocuk oyun alanı, kafeterya, otopark, bisiklet ve yürüyüş yolu, meydan gibi sosyal tesis ve mekânlarıyla birlikte vatandaşlar için yeni bir sosyal yaşam alanı olmaya hazırlanıyor.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri yürüyüş, bisiklet yolu ve tenis kortu sahası çalışmalarını sonlandırırken, tuvalet, mescit ve depo için temel attı. İleriki günlerde ise Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından otoparkın asfaltlanmasının ardından peyzaj çalışmaları tamamlanacak.

Kaynak: igf