KOCAELİ (İGFA) - Kentin tamamında gerçekleştirdiği her alandaki hizmetlerin yanı sıra Cami, Cem Evleri ve mescitlere de destek veren Başkan Büyükakın, “Derince Hoca Ahmet Yesevi Camisinin tamamlanması için gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Derince Belediyemizle birlikte inşallah en hızlı şekilde camimizi ibadete açacağız” açıklamasını yaptı.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Bölge Koordinatörü Hasan Ayaz ve teknik ekiplerin de hazır bulunduğu incelemede bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Bu camimiz aynı zamanda bir yaşam merkezi olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin zamanlarını geçirebilecekleri, 4-6 yaş eğitimin verileceği çok önemli bir eğitim-kültür merkezi de olacak” dedi.

Milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini her daim tesis etmede ibadet merkezlerinin çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’de camilerimizin, cem evlerimizin ve mescitlerimizin her türlü ihtiyaçlarına dönük adımlar atıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri önceliklerine göre belirleyip desteklerimizi veriyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: igf