Dilovası’nda bulunan 12 ilkokul, 12 ortaokul ve 9 liseden 550 öğrenciye okullar adına özel olarak yaptırılan formalar, 18 Mayıs 2022 Perşembe günü Dilovası'nda gerçekleşen törenle dağıtıldı.
Düzenlenen tören, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çolakoğlu Metalurji Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker ve Çolakoğlu Metalurji Kurumsal İletişim Müdürü Seda Demirel Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti. Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’dan plaketini alan Mustafa Türker, Dilovası ilçesine destek veriyor olmaktan her zaman mutluluk duyduklarını dile getirerek “Faaliyet gösterdiğimiz Dilovası ilçemiz bizim için çok önemli. Bu bölgenin çocuklarını ve gençlerini destekleyebilmek bizleri çok mutlu ediyor. Eminiz ki bu pırıl pırıl gençler bu formalarla katıldıkları müsabakalarda büyük başarılara imza atacak ve belki de bazıları
gelecekte çok önemli sporcular olacak. En değerli varlığımız olan çocuklarımız için katkılarımıza devam edeceğiz.” diyerek Çolakoglu Metalurji‘nin bölgeye verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Editör: TE Bilisim