İYİ Parti dilovası İlçe başkanı Emin Yılmaz'ın yaptığı basın açıklaması şu şekilde

Değerli Dilovası halkına ve kamuoyuna saygılarımla...

İlçemize bağlı Demirciler mahallesinde ikamet eden ve aynı zamanda Demirciler Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan. Ahmet Erhan Göçmez denilen şahsın. Şahsi sosyal medya hesaplarından ilçemizde bulunan Ak Partili vatandaşlarımıza yapmış olduğu sözleri üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım ve şahıs ile ilgili gerekli yaptırımların yapılması için İYİ PARTİ DİLOVASI İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK gerekli yaptırımları yapacağımızı bilmenizi isterim.

Lakin taktir ederseniz Partimiz adına yapılan algı operasyonları, Ak parti Dilovası ilçe başkanı ve teşkilatı özellikle Kamuda çalışan bir kaç personel tarafından gündeme getirilmekte.

Konuyu özetlemek isterim...

Ahmet Erhan Göçmez adlı şahıs ilçemizde uzun yıllardır ikamet etmektedir ve bu şahıs ilk önce Ak parti üyesi, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olmuş ve yaşanan olumsuz süreçlerden sonra partimize gelerek, ben artık iYi partili olmak istiyorum demiş ve partimize bütün vatandaşlarımız gibi üye olmuştur. Üyelik sonrası Ahmet Erhan Göçmez isimli şahısla şahsım bir kaç kez Demirciler Mahallemizde ve teşkilatımızda sohpet etmiş ve resim çekilmiştir.

Kendisinin partimizde üyelik dışında her hangi bir görevi yoktur.

Takdir edersinizki partimize üye olan her bir birey partimizde görev almadıkça partimizi temsil etmiyor ve partimiz adına her hangi bir açıklama yapma hakkına sahip değildir.

Bu anlamda şahsın yapmış olduğu hakaret içerikli video, şahsın kendi sayfasında yapılmıştır ve partimizin her hangi bir sorumluluğu yoktur. Ki Devletimiz bu şahsa STK yöneticiliği olabilirsin diye yetki vermiştir. Şimdi biz bu şahsın yapmış olduğu hakaretten dolayı Devletimizi, valiliğimizi sorumlumu tutacağız?

İnancımızda, Dinimizde bile açık belirtilmiştir VEDA HUTBESİNDE Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) şöyle buyurmuştur. Baba oğlunun, oğul da babasının suçundan sorumlu tutulamaz.

Yani partimizde üyeliği bulunan şahsın hatası ülkemizin parlayan yıldızı iktidar yolunda ilerleyen Cesurlar harekatına zeval vermez ve buradan kimseye siyasi aldı operasyonu çıkmaz!

Hasılı 04 Ocak 2022 tarihinde AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler, emekli zammını eleştiren bir vatandaşa sosyal medya üzerinden hakaret etti. Küçükkömürler, AK Parti’ye bir daha oy vermeyeceğini söyleyen seçmene, “hayvanlar oy kullanmıyor” diye cevap verdi.

Bunu yapan bir yönetici ve bu yöneticiyle ilgili Ak parti teşkilatlarından hiç bir ses çıkmadı?!

Özellikle Ak parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi başta olmak üzere Ahmet Erhan Göçmez şahısla ilgili yapmış oldukları suç duyurusuyla ilgili kendilerini tebrik ediyorum ve destekliyorum. Yalınız bir gerçeğide belirtmek istiyorum daha düne kadar sadece Ak partili seçmenleri değil Elli bin nüfusluk ilçenin gerçek sahipler gençlere ağza alınmayacak, yakışıksız sözleri ifade eden belediye başkanı Hamza şaire neden her hangi bir yaptırım ve uyarı verilmedi? Neden sosyal medya bu kadar aktif kullanılmadı? Neden kamuda çalışan Elli bin insanın vergileriyle maaş alan sözde çalışanlar ses çıkarmadı?

Beyler ucuz siyaset yapıyorsunuz. Tükenmişlik sendromuyla ne yapacağınızı bilmiyorsunuz?

Özür dileyecek biri var ise, sizin bu gün yapmış olduğunuz asılsız iddialardan dolayı partimden ve şahsımdan özür dilemelisiniz.

Ben iYi PARTİ DİLOVASI İLÇE BAŞKANI Olarak Ahmet Erhan Göçmez isimli şahsın önce Ak parti daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olup en son partimizde üyesi bulunan şahsın yapmış olduğu ahlaksızca paylaşımdan dolayı başta ilçemizin her bir ferdinden ve hakaretlerde ismi geçtiği için Ak partiye oy vermiş vatandaşlarımızdan, bu tarz yakışıksız olayda partimizin ismi geçtiği için özür diliyorum ve savcılarımızı göreve davet ediyorum şahısla ilgili gerekli yaptırımların en kısa zamanda yapılmasını diliyorum.

Saygılarımla.

İYİ PARTİ DİLOVASI İLÇE BAŞKANI

Emin YILMAZ

Editör: TE Bilisim