Dilovası İYİ Parti İlçe Kongresi Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. Genellikle AK Parti’nin kongrelerinde görülmeye alışık olunan ve şimdiye kadar hiç bir muhalefet siyasi partinin ilçedeki kongrelerinde olmayan kalabalık bu sefer İYİ Parti Kongresinde yaşandı. Belediye Kültür Merkezindeki salonun tıklım tıklım dolduğu gözlendi.

Mevcut ve 6 yıldır ilçe başkanı olan Emin Yılmaz bir kez daha tek aday olarak girdiği kongrede başkan seçildi. Kocaeli Milletvikili Lütfü Tükkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın da katıldığı kongreye Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü başta olmak üzere İYİ Partinin tüm ilçe başkanları, Meclis üyeleri,  İl yönetim kurulu üyeleri ve tüm siyasi partilerin İlçe başkanları katıldı.

Yapılan Kongrede 25 kişilik yönetim kurulu, 7 il delegesi belirlendi.

EMİN YILMAZ'IN YÖNETİM KURULU

Mehmet Mazlum, Ziya Salazer, Sedat Yardımcı, Kemal Ataseven, Mehmet Yaşar Akbulut, Murat Kaya, Davut Eren, Özcan Topçu, Orhan Kocabay, Semiha Pırtı, Tuğba Gülek, Başak Çağlar, Yıldırım Demir, Gülser Şatır, Canan Topçu, Vural Özcan, Özcan Bağri, Dilara Aktaş, Samet Başıbüyük, Mustafa Karadölü, Mevlüt Gökoğlan, Murat Aydın, Kadir Çelik, Sevim Aydın, Bülent Duran

İL DELEGELERİ

Emin Yılmaz, Mehmet Mazlum, Yaşar Akbulut, Özcan Topçu, Sedat Yardımcı, Ziya Salazer, Murat Kaya.

Editör: TE Bilisim