Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Arslan, Meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Ak Parti İlçe Teşkilatında önceki dönemlerde görev almış yönetici ve kanaat önderlerini unutmayarak, ahde vefa örneği sergileyerek ziyaretlerde bulundu.

AHDE VEFA ZİYARETLERİ

Başkan Şayir, Başkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretleri kapsamında önceki dönemlerde görev yapan Kurucu Belde Yönetim Kurulu üyesi Kemal Kotan, Hasan Korkmaz, Mülazım Arslan, Fevzi perk, Eski Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Erdoğan, Eski Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kanaat Önderlerinden Alican Artut, Cemil Arslan Hoca ziyaret edildi.

AK HİZMET ANLAYIŞI İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Ziyaretlerde İlçe Başkanı Yıldırım, geçmişte teşkilatlarda çeşitli görevlerde yer alan ve belediye yönetiminde bulunan partililere bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Şayir ise geçmişte görev alan tüm yöneticilere teşekkür ederek, onlardan aldığı bayrağı en üst seviyelere çıkartmak için canla başla çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek "Teşkilatımızla her zaman uyum içerisinde halkımıza hizmet etmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. AK kadrolarla çıktığımız bu yolda AK Parti'nin 18 yıllık ülkemizde göstermiş olduğu hizmet anlayışı ile ilçemize en güzel hizmetleri yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Sizler de geçmişte bu teşkilatlara emek vermiş birileri olarak sizlerin de desteği ile yolumuza devam ve ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ŞAYİR'DEN ÇOCUKLARA MÜJDE

Ahde vefa ziyaretleri sırasında çocuklarla bir araya gelen Başkan Şayir, Göreve geldikleri günden bu yana en büyük yatırımı Dilovası'nın geleceğine yapmaya gayret ettiklerini belirterek, "Dilovası'nın geleceği olan çocuklarımızın eğitimi için adeta seferber olduk. Herşey çocuklarımız için diyerek eğitim seviyesi yüksek bir Dilovası'nı inşa etmeye çalışıyoruz. Teşkilatımızın da desteği ile önümüzdeki haftalarda ilçemizde ki hemen hemen tüm çocuklarımıza tablet dağıtacağız” diyerek çocuklara tablet müjdesini verdi.

Şayir'in tablet müjdesini duyan çocuklar Başkan Şayir'e sevgi gösterisinde bulunarak teşekkür ettiler.

HAYATINI KAYBEDEN YÖNETİCİLERİN MEZARINI ZİYARET ETTİLER

Ziyaretler esnasında vatandaşlarla da hasbihal eden Başkan Şayir, Başkan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatında görev yapıp vefat eden yöneticilerden Fesih Şahin ve Muhammet Korgan’ın kabirleri ziyaret ederek dualar okudular.

Editör: TE Bilisim