İSTANBUL (AA) - Beymen, tüm özel gün alışverişlerinde olduğu gibi Babalar Günü’nde de dünyaca ünlü markaların en yeni casual ve klasik tasarımlarından ayakkabı ve çanta modellerine, niş parfümlerden teknolojik ürünlere ve zengin aksesuar çeşitlerine uzanan farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız seçenekleri ile hediye alışverişinin adresi olmaya devam ediyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, erkeklerin ihtiyaç duyduğu tüm ürün gruplarını kapsayan, fonksiyonel, rahat, farklı doku ve tarzlardaki tasarımlarıyla özgür kombin seçenekleri sunan Beymen Collection, klasik stil sahibi babalar için dünyaca ünlü sartorial markalar Isaia, Kiton, Zegna, en seçkin hazır giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain,Tom Ford, Neil Barrett’ın da aralarında yer aldığı markaların en yeni koleksiyonları sayısız hediye seçenekleri ile Beymen’de kullanıcılarını bekliyor.

Sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleri ile Isaia, Beymen Collection, Corneliani, Canali, Zegna, Sandro, ve Altea, sezonun vazgeçilmezi desenli gömlekler için Amiri, Etro, Versace, Valentino ve Saint Laurent rahat olmayı tercih eden babalar için hediye seçenekleri ile Beymen'de olacak.

Babalar Günü hediyeleri, Beymen mağazalarından, www.beymen.com adresinden ve Beymen uygulamasından seçilebiliyor. Beymen adrese teslim servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde babalara ulaştırabiliyor.



Kaynak: aa